tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Tekniksamarbejde med Apptus skal styrke Brimstones software til omverdensanalyse

De skånske IT-virksomheder Brimstone i Malmö og Apptus Technologies i Lund har indledt et tæt udviklingssamarbejde. Formålet er at udvide funktionerne i Brimstones software til business intelligence med en effektiv søgemotor der kan indhente informationer fra eksterne kilder.

— Vi har fået forespørgsler fra potentielle kunder hvor man har manglet denne funktion. Nu kan vi konkurrere med betydeligt større virksomheder som f.eks. Autonomy, siger Brimstones adm. dir. Sebastian Merlöv.

I dagens udgave kan Brimstones program påvise forbindelser mellem personer, virksomheder og produkter baseret på den information som brugeren har gemt. Med den nye søgeteknik som Apptus tilfører, kan betydeligt større datamængder bearbejdes. Der foretages en udvælgelse ved hjælp af kunstig intelligens. Kommerciel lancering er planlagt til efter sommer, men de første aftaler kan komme i stand allerede til foråret.

De skånske IT-virksomheder Brimstone i Malmö og Apptus Technologies i Lund har indledt et tæt udviklingssamarbejde. Formålet er at udvide […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.