fredag 19 april 2024

inloggad som

Teknik fra Lund sparer forbudte væksthormoner hos kvæg

MIP Technologies AB i Ideon i Lund sender i disse dage deres første såkaldte standardprodukt med ”kunstige antistoffer” ud på det internationale marked. Produktet hedder Clenbuterol MIP og gør det lettere at indholdsbestemme væksthormonet clenbuterol i for eksempel urinprøver fra kvæg. Prøven tages for at lede efter forbudte væksthormoner i kvæget. Grænseværdien for clenbuterol er 0,5 nanogram (milliarddele) per milliliter inden for EU. Kunderne er laboratorier på for eksempel fødevarefabrikker.

Distributionen af Clenbuterol MIP håndteres af International Sorbent Technology fra England og går primært til de vigtigste EU-lande samt USA og Canada. Derefter står Japan for tur ifølge MIP Technologies’ adm. dir. Christine Berggren der betegner lanceringen af produktet som meget vigtig for virksomheden.

MIP Technologies AB i Ideon i Lund sender i disse dage deres første såkaldte standardprodukt med ”kunstige antistoffer” ud på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.