tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Unoterede life science-selskaber søger milliarder på møde i København

I morgen og på onsdag møder 40 unoterede life science-selskaber godt 150 investorer ved et stort nordisk matchmaking-møde i København. Arrangør er Handelsbanken Securities som har udvalgt de deltagende selskaber. Fælles for dem er at de står over for en børsnotering inden for et par år, og tilsammen repræsenterer de et kapitalbehov på nogle milliarder kroner.

Blandt de danske selskaber er Cureon, 7TM Pharma, Exiqon, Sophion Bioscience, Nycomed Pharma, BioImage, NSGene, NatImmune, Acadia Pharmaceuticals, ACE Bioscience, Nuevolution, Symphogen og Zealand Pharmaceuticals. Blandt de svenske selskaber finder vi ProstaLund og CellaVision fra Lund.

I morgen og på onsdag møder 40 unoterede life science-selskaber godt 150 investorer ved et stort nordisk matchmaking-møde i København. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad