fredag 19 april 2024

inloggad som

Krinova Science Park udbygger igen

Forskerparken Krinova i Kristianstad i det nordøstlige Skåne har påbegyndt sin tredje udbygningsfase. Cirka 1.000 kvadratmeter nye kontorarealer bygges for 15 millioner svenske kroner. En snes nye virksomheder får mulighed for at flytte ind. Udbygningen skal stå færdig til sommer.

Krinova er en af de hurtigst voksende forskerparker i Sverige i øjeblikket. I starten af året arbejdede der godt 20 personer i Krinova-virksomhederne. Nu er de omkring 80. Antallet af virksomheder er 30.

Forskerparken Krinova i Kristianstad i det nordøstlige Skåne har påbegyndt sin tredje udbygningsfase. Cirka 1.000 kvadratmeter nye kontorarealer bygges for […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.