torsdag 20 juni 2024

inloggad som

Klar til første spadestik på ”Fåhraeum” i Ideon

Iværksætteren Christer Fåhraeus samler alle virksomheder i C Technologies-koncernen i et eget hus på Ideonområdet.

Bygningen, som officielt hedder Delta 3, men sandsynligvis vil blive mere kendt som Fåhraeus-huset eller C Tech-huset, skal rumme 375 personer, når den står klar lige efter årsskiftet 2001/02.

Det børsnoterede C Technologies og dets to datterselskaber Anoto og WeSpot, som i dag er spredt ud på forskellige steder i Ideon, bliver så samlet under et tag. Selskabet har i dag sammenlagt omkring 160 ansatte i Lund. Antallet forventes at passere de 200 i løbet af året frem mod indvielsen af det nye hus.

Desuden flytter et andet Fåhraeus-selskab, CellaVision, ind kun to huse væk – i Delta 5 som beregnes at stå færdigt til sommer i år.

Det første spadestik til Delta 3, som bygges af det Ikano-ejede Första Fastighets AB Ideon, tages af Christer Fåhraeus og C Technologies adm. dir. Mats Lindoff i morgen eftermiddag i forbindelse med indvielsen af det første Delta-hus, Delta 6.

De virksomheder, som flytter ind i Delta 6 er Cefar Medical, European Institute of Science (EURIS), Chemel, Genovis, Implementa Hebe, LifeAssays, Epigress, Clay Technology, Katator og Prolight Diagnostics.

Iværksætteren Christer Fåhraeus samler alle virksomheder i C Technologies-koncernen i et eget hus på Ideonområdet. Bygningen, som officielt hedder Delta […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]