onsdag 27 september 2023

inloggad som

Connect starter i Blekinge

Netværksorganisationen Connect Sverige skaber sin sjette regionale organisation – Connect Sydost med base ved Blekinge Tekniska högskola og Högskolan i Kalmar. Man håber endvidere at få Växjö universitet med i samarbejdet.

Blekinge Tekniska högskola har dette år gennemført et selvstændigt projekt, Netcounty, som på mange måder minder om aktiviteterne i Connect. Derfor var det et naturligt skridt at gå med i Connects internationale netværk, mener Högskolans vicerektor Stefan Östholm.

— Det er en måde at hjælpe forskere og studerende på, som ønsker at få deres ideer ud, samtidig med at der findes mange foretagsomme investorer i regionen. Det handler om at formalisere en interesse, som allerede findes, siger han.

Peter Stenfell, som har været projektleder for Netcounty, håber også at kunne etablere en lokal First Tuesday-organisation i Blekinge.

Netværksorganisationen Connect Sverige skaber sin sjette regionale organisation – Connect Sydost med base ved Blekinge Tekniska högskola og Högskolan i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad