torsdag 28 september 2023

inloggad som

Den nye C-pen får ledning til november

Det O-listenoterede firma C Technologies i Lund præsenterer i næste måned en ny model af læsepennen C-pen. Ifølge hvad Rapidus erfarer, er det 600-modellen som lanceres i en ny version med ledning for at lette overføringen af information, der er indsamlet med C-pen, til en computer.

Den infrarøde port på pennen til trådløs overføring af information vil stadig være der, men den suppleres med et stik til en ledning, der sluttes til en computer.

Årsagen til ændringen, der kan virke som et tilbageskridt i udviklingen, oplyses at være den, at IR-funktionen mange gange har vist sig vanskelig at installere på computeren. Ledningen bliver et enklere alternativ til sammenkobling af C-pen og computer.

Det O-listenoterede firma C Technologies i Lund præsenterer i næste måned en ny model af læsepennen C-pen. Ifølge hvad Rapidus […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad