torsdag 20 juni 2024

inloggad som

Fusion skaber Danmarks tredjestørste advokatfirma

110 københavnske erhvervsjurister samles nu i et firma, som dermed bliver Danmarks tredjestørste advokatfirma. Med øvrige tilknyttede ansatte kommer den samlede medarbejderstab op på 230 ansatte.

Det er advokatfirmaerne Plesner & Grønborg samt O. Bondo Svane, som lægges sammen under navnet ”Plesner Svane Grønborg.”

— For os har det ikke været et mål i sig selv at blive større, men med fusionen har vi skabt et firma, som kan løse opgaver af enhver art og størrelse for såvel danske som udenlandske erhvervsvirksomheder, siger et af det nye firmas direktionsmedlemmer, advokat Jørgen Permin, tidligere O. Bondo Svane.

Firmaet vil efter sammenlægningen råde over specialviden inden for EU ret, konkurrenceret, skatteret, finansieringsret, børsret, immaterialret, insolvensret, entrepriseret, forsikringsret, miljøret og virksomhedsoverdragelser.

— O. Bondo Svane og vi vil supplere hinanden perfekt både kompetencemæssigt og kulturelt. Med fusionen cementerer vi vores position som et af de førende ”full service” advokatfirmaer i landet, mener advokat Peter-Ulrik Plesner, tidligere Plesner & Grønborg og formand for direktionen i det ny firma.

Plesner Svane Grønborg går straks i gang med at gennemføre en ny afdelingsstruktur. Indtil der er valgt et fælles domicil, drives virksomheden fra de nuværende adresser i København.

110 københavnske erhvervsjurister samles nu i et firma, som dermed bliver Danmarks tredjestørste advokatfirma. Med øvrige tilknyttede ansatte kommer den […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]