tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Startupfactory allerede på plads i Øresund

Tidligere i dag offentliggjorde risikokapitalselskabet Startupfactory, som beskæftiger sig med trådløs kommunikation, deres planer om etablering i Øresundsregionen via et kontor i Lund.

Men Startupfactory har allerede et stykke tid i det skjulte haft gang i deres projekt i regionen. I forrige uge turnerede for eksempel Jan-Eric Ramberg, Business Architect hos Startupfactory og med lang tids erfaring fra Microsoft-koncernen, mellem IT-virksomhederne i regionen for at finde interessante selskaber at investere i.

Han deltog også i det svenske Exportråds risikokapitalseminar i København, hvor repræsentanter for mere end 60 IT-virksomheder var til stede.

Indtil videre er det for tidligt at drage nogle konklusioner om, hvilke aftaler besøget kan føre til. Men en ting er sikker, mener Jan-Eric Ramberg: Der mangler tilstrækkeligt udbud af risikovillig kapital i regionen, hvilket Startupfactory nu vil forsøge at ændre på.

— Her er selskaber, hvis vækst helt uden grund er standset, siger Jan-Eric Ramberg.

Startupfactory blev grundlagt sidste år af personer med baggrund fra blandt andet Microsoft og Ericsson, heriblandt Ericssons tidligere koncernchef Sven-Christer Nilsson. Hovedejerne i Startupfactory er Investor, Carnegie og Softbank.

Tidligere i dag offentliggjorde risikokapitalselskabet Startupfactory, som beskæftiger sig med trådløs kommunikation, deres planer om etablering i Øresundsregionen via et […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad