måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Ericsson kan købe tredjedel af C Tech-datterselskab

Ericsson Mobile Communications har sikret sig en solid ejerandel i udviklingsselskabet Iconizer i Lund, såfremt virksomhedens kommende produkt bliver den succes, som de involverede parter håber. Ericsson ejer allerede 9,3 procent af Iconizer, men har en option, som giver ret til at købe op til 33 procent af aktierne i Iconizer.

Et køb ville give Iconizers hovedejer C Technologies højvande i kassen. Selskabet fik en realiseringsgevinst på godt 30 millioner svenske kroner, da Ericsson købte 9,3 procent af aktierne i Iconizer sidste år.

På torsdag skal Iconizer afsløre deres første produkt ved en stor pressekonference i London sammen med ejervirksomheden C Technologies og Ericsson Mobile Communications.

Forventningerne er skyhøje. Iconizer har sammenlagt indgivet 25 patentansøgninger, hvoraf de 15 blev indleveret så sent som for godt en uge siden. Blandt de områder, hvor man har søgt patent, er kontokortkøb, betalingssystemer, indlogning, notesblok og kalender.

Forhåndsspekulationerne taler om en lommecomputer med helt nye funktioner, blandt andet løsninger til betalingssystemer via mobilt internet. Men blandt patentansøgningerne findes også mere gådefulde områder som ”køretøjer og metode til styring af køretøjer”.

Ericsson Mobile Communications har sikret sig en solid ejerandel i udviklingsselskabet Iconizer i Lund, såfremt virksomhedens kommende produkt bliver den […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad