Ytterligare 25 miljoner till Lundabolag…

Internet of Things-bolaget Sensative tog i februari in 27 miljoner kronor och nya strategiska delägare. Nu siktar man på ytterligare 25 miljoner för att skala upp båda sina affärsområden. – Vi bestämde oss för att göra en A-runda i två steg. I februari tog vi första steget och fick in 27 miljoner, dagar innan corona… Läs mera »

… och IoT-branschen konsolideras

När många företag drabbats av pandemin har Sensative, tillsammans med branschkollegorna Netmore Group och TH1NG, förvärvat rättigheterna till konkurrerande IoT-system och plattformar. Nu samarbetar trion för att vidareutveckla sina erbjudande. Under våren har tre IoT-bolag gått i graven. FM Technology i Jönköping, som bland annat levererade tjänster med smarta byggnader – baserade på Sensatives plattform… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: