tisdag 28 maj 2024

inloggad som

…som startat amerikanskt dotterbolag

|  
|  

Sensative har även etablerat ett dotterbolag i USA som nu ska bemannas upp. Hädanefter ska alla affärer i Nordamerika gå genom Sensative Inc.

Företagets sensorer säljs sedan länge på den amerikanska marknaden och nu har även Yggio fått kunder i Nordamerika, närmare bestämt i Kanada.

– Vi ligger helt rätt i tiden där också och har tidigare fått stort intresse från nordamerikanska företag, säger Mats Pettersson.

Sensative har även kunder i framför allt Skandinavien, Benelux-regionen och Tyskland.

– Nu kommer vi låta marknaden bestämma var vi ska satsa på att växa mest. Det får ske organiskt, säger Mats Pettersson.

Emiliano Strauss

Sensative har även etablerat ett dotterbolag i USA som nu ska bemannas upp. Hädanefter ska alla affärer i Nordamerika gå […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Klockan tickar för Move by Bike

    I november i fjol hade Malmöbolaget Move By Bike förbrukat mer än hälften av sitt aktiekapital. Senast i juli måste situationen vara löst för att bolaget inte ska riskera konkurs. Och i dag på tisdagen lämnade vd Lisette Hallström sin post.

  • Danir ger sig in i fintechbranschen

    Sigma Connectivity, som ingår i den familjeägda bolagsgruppen Danir, är mest känt för produktutveckling. Men nu startar bolaget en renodlad konsultverksamhet med inriktning på fintech.

  • Färdigbakade Krinova-bolag

    Får det vara vegansk fish and chips och sorbet? Nothing Fishy och Folkets Pops blev i fredags avtackade i Kristianstad efter att ha deltagit i Krinovas livsmedelsinkubator.