34orna: Solroskräm från Lund tillbaka i Afrika

Efter två års väntan under pandemin är SunFeeds redo att sätta igång pilotprojektet med sin solrosbaserade måltidsersättning för undernärda människor i svältdrabbade områden. Projektet kommer att starta i januari på en skola utanför Malawis huvudstad Lilongwe. – Under sex månader kommer 100 skolbarn att få det här en gång om dagen, säger SunFeeds medgrundare Elsa… Läs mera »

Så firade Rapidus sin 20-årsdag

Bland de röda- vita och svarta ballongerna på Lokal 17 minglade på onsdagen cirka 200 personer för att fira att Rapidus fyllde 20 år. Det blev mingel, mat och prisutdelning. Men även gästernas kunskaper testades: Vem var allra först att bli omskriven i Rapidus? Invigde kvällen gjorde vd Jan Wifstrand och chefredaktör Niclas Lindstrand. När… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: