34orna del II: Ungdomar som kräver uppmärksamhet

Vi fortsätter presentationen av 34orna 2022 och i dag domineras listan av gamla bekanta. Vi vill gärna byta ut så många som möjligt från år till år, men vissa av ungdomarna går helt enkelt inte att ignorera i år heller. Dagens uppräkning börjar dock med en ny 34a som börjat göra väsen av sig. Vi… Läs mera »

Snabbväxande helsingborgare ska lansera 25.000 produkter

Helsingborgsbolaget Medea, som sjösattes 2020 för att möta det ökade behovet av engångsartiklar, fortsätter att växa kraftigt. Nästa år är planen att dubbla antalet anställda och lansera mer än 25.000 produkter, berättar en av grundarna Alexander Adstedt för Rapidus. – Det akuta pandemibehovet finns inte längre kvar, utan nu satsar vi på att gå från… Läs mera »

Explosiv tillväxt för Helsingborgsföretag

Helsingborgsentreprenörerna Alexander Adstedt och Anton Rannestig, som tidigare drev eventföretaget See You Monday, var snabba att sadla om när pandemin slog till. Sedan ett år tillbaka säljer de hygienprodukter, engångsartiklar och annan utrustning till sjukhus, skolor och privata aktörer genom nystartade bolaget Medea. I år räknar de med en omsättning på mellan 500 och 600… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: