söndag 19 maj 2024

inloggad som

Skånsk bemanningskoncern växer med inkråmsaffär

Palm & Partners i Malmö, med närmare 500 del- och heltidsanställda, köper inkråmet i småländska Crenova-gruppens verksamhet för industribemanning. Med i köpet följer kundkontrakt, 20 anställda och en etablering i Värnamo.

Utöver Stockholm finns Palm & Partners i dag främst längs Sveriges syd- och västkust, med kontor från Karlskrona till Göteborg. Med övertagandet av Crenovas industribemanningsverksamhet gör bolaget en inbrytning i Gnosjöbygdens industribälte.

johnny_gunnarsson— Crenova sysslar främst med städ- och renhållningstjänster. Bemanningsdelen fick de på köpet i en tidigare affär och passar bättre hos oss, säger Palm & Partners vd Johnny Gunnarsson till Rapidus utan att vilja nämna någon köpeskilling för inkråmsaffären.

Palm & Partners är främst inriktat på bemanning inom logistik, industri och administration med allt från lagerarbetare till ingenjörer. Köpet blir det tredje på lika många år för bolaget, som 2012 förvärvade Assist Bemanning och 2013 Utbildarna Bemanning — båda med huvudkontor i Helsingborg.

Johnny Gunnarsson räknar med att omsättningen i år ska öka något till 150-160 miljoner kronor. Han är en av sex delägare, varav fyra är aktiva i verksamheten.

Erik Olausson

Palm & Partners i Malmö, med närmare 500 del- och heltidsanställda, köper inkråmet i småländska Crenova-gruppens verksamhet för industribemanning. Med […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]