lördag 20 april 2024

inloggad som

Nya värvningar: Kelly Services, Symphogen, Nordic Vaccine

Annika Nessvold, tidigare chef för rekrytering inom sälj och marknad på Manpowers Malmökontor, är ny regionansvarig för bemanningsföretaget Kelly Services i Malmö. Inklusive Kelly Scientific Services sysselsätter Kellykoncernen tre personer i södra Sverige.

Danska antikroppsbolaget Symphogen i Lyngby har anställt Adriann Sax som Chief Business Officer. Positionen är ny. Enligt VD Kirsten Drejer är skälet att bolagets teknikplattform nu är mogen för större satsningar på samarbetsavtal, vilket är vad Adriann Sax främst ska arbeta med. Sax har tidigare haft chefsjobb i bland annat King Pharmaceuticals, Merck och Bristol-Myers Squibb. Hon kommer att ha ett nyöppnat kontor i New Jersey som sin bas.

Även bioteknikbolaget Nordic Vaccine i forskarparken Symbion har inrättat en ny chefspost. Kim Vilbour Andersen har anställts som Chief Operating Officer och ska på jobbet komplettera VD Steen Klysner genom att ta ansvar för framför allt projektutveckling och patent. Kim Vilbour Andersen har tidigare arbetat på Carlsberg Laboratory, Novo Nordisk, Maxygen och i flera andra bioteknikbolag.

Rapidus

Annika Nessvold, tidigare chef för rekrytering inom sälj och marknad på Manpowers Malmökontor, är ny regionansvarig för bemanningsföretaget Kelly Services […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.