Skåning utsedd till Årets Tech-Tjej

Pink Programming-profilen – och Rapidus gästkrönikör – Matilda Andersson utsågs nyss till Årets Tech-Tjej av Microsoft. – Det känns väldigt kul, det är en stor ära att få en så fin utmärkelse och det ger mig kraft att vilja fortsätta förändra branschen, säger Matilda Andersson till Rapidus. Detta priset är väl ett exempel, men vad… Läs mera »

Grodan blev prins på Rapidusfesten

Årets Rapidusföretag är FlatFrog, som efter ett decennium av utveckling, anpassning och tunga kostnader verkar ha uppnått sitt efterlängtade globala genombrott. Även Helsingsborgsbolaget Healthy Heroes prisades under årets Rapidusfest, i kategorin ”friskt vågat” för sin satsning på frukostflingor för barn. Redan för ett par veckor sedan var årets Rapidusfest, som ikväll gick av stapeln på… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: