Pink Programming expanderar utomlands

Pink Programming, ett ideellt nätverk för kvinnliga utvecklare, expanderar nu till Danmark. Detta görs genom att arrangera en nätverksträff den 23 oktober i Köpenhamn i ett sponsrat samarbete med företaget The Org. Därefter kan fler nya länder bli aktuella för föreningen. – Vi vill få bolagen att bli medvetna om att deras resa inte ska… Läs mera »

Skåning utsedd till Årets Tech-Tjej

Pink Programming-profilen – och Rapidus gästkrönikör – Matilda Andersson utsågs nyss till Årets Tech-Tjej av Microsoft. – Det känns väldigt kul, det är en stor ära att få en så fin utmärkelse och det ger mig kraft att vilja fortsätta förändra branschen, säger Matilda Andersson till Rapidus. Detta priset är väl ett exempel, men vad… Läs mera »

Pink Programming får ny ordförande

Den ideella föreningen Pink Programming, vars syfte är att locka fler kvinnor till programmeringsyrken, har valt en ny styrelse. Vida Eivasi blir ny ordförande och Melina Bergström på Ideon Innovation blir vice. – Jag kom först i kontakt med Pink Programming när jag besökte ett event. Jag blev väldigt imponerad av idéen bakom föreningen och… Läs mera »

Grodan blev prins på Rapidusfesten

Årets Rapidusföretag är FlatFrog, som efter ett decennium av utveckling, anpassning och tunga kostnader verkar ha uppnått sitt efterlängtade globala genombrott. Även Helsingsborgsbolaget Healthy Heroes prisades under årets Rapidusfest, i kategorin ”friskt vågat” för sin satsning på frukostflingor för barn. Redan för ett par veckor sedan var årets Rapidusfest, som ikväll gick av stapeln på… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: