Näringslivsprofiler föreslås till MFF:s styrelse

På fredagens årsmöte väljs sannolikt två tunga näringslivstoppar in i MFF:s styrelse. Valberedningen har föreslagit nyval för Bodil Rosvall Jönsson och Hamdija Jusufagic.

Bodil Rosvall Jönsson var med och byggde upp inkubatorn Minc. Hon har även varit näringslivsdirektör för Region Skåne samt koncernchef och vd för Business Region Skåne. Det andra namnet har även han en gedigen erfarenhet av entreprenörskap och styrelsearbete: System Verification-grundaren Hamdija Jusufagic har bland annat suttit i Malmö Högskolas styrelse och är nu vd och delägare i företaget CodeScene.

På fredag beslutar medlemmarna slutgiltigt om de ska acceptera valberedningens förslag för den nya styrelsen. Rapidus har utan framgång sökt en kommentar från de nya kandidaterna och valberedningen.

Mette Carlbom

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: