Frukostmötet med Johan Lindeberg skjuts upp

Efter 20 år och över 100 frukostmöten skjuter Rapidus för första gången upp ett planerat möte. Anledningen är tisdagens rekommendationer från Folkhälsoinstitutet om att stävja spridning av viruset Covid-19.

– The show must go on, men inte riktigt, riktigt alltid. När världen drabbas av allvarliga hot mot allmän hälsa tar näringslivet ansvar. Det gör Rapidus också, säger Jan Wifstrand, grundare och vd, som modererat majoriteten av alla Rapidus möten.

På fredag skulle modejätten Johan Lindeberg intervjuas på scen i ett sällsynt framträdande. Nu avvaktar Rapidus tills situationen stabiliserats och oron lagt sig. Därefter kan ett nytt datum för mötet meddelas.

– Våra möten präglas av en avslappnad och öppen stämning, runt tunga, substantiella ämnen med våra främsta profiler i näringslivet. Men det är omöjligt att upprätthålla den verksamheten när omvärlden drabbas av den djupaste oro för människors och företags liv och hälsa. Då taggar man ner och finner sin obetydliga plats i sammanhanget, säger Jan Wifstrand.

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: