söndag 4 juni 2023

inloggad som

Frukostmötet med Johan Lindeberg skjuts upp

|  
|  ,

Efter 20 år och över 100 frukostmöten skjuter Rapidus för första gången upp ett planerat möte. Anledningen är tisdagens rekommendationer från Folkhälsoinstitutet om att stävja spridning av viruset Covid-19.

– The show must go on, men inte riktigt, riktigt alltid. När världen drabbas av allvarliga hot mot allmän hälsa tar näringslivet ansvar. Det gör Rapidus också, säger Jan Wifstrand, grundare och vd, som modererat majoriteten av alla Rapidus möten.

På fredag skulle modejätten Johan Lindeberg intervjuas på scen i ett sällsynt framträdande. Nu avvaktar Rapidus tills situationen stabiliserats och oron lagt sig. Därefter kan ett nytt datum för mötet meddelas.

– Våra möten präglas av en avslappnad och öppen stämning, runt tunga, substantiella ämnen med våra främsta profiler i näringslivet. Men det är omöjligt att upprätthålla den verksamheten när omvärlden drabbas av den djupaste oro för människors och företags liv och hälsa. Då taggar man ner och finner sin obetydliga plats i sammanhanget, säger Jan Wifstrand.

Efter 20 år och över 100 frukostmöten skjuter Rapidus för första gången upp ett planerat möte. Anledningen är tisdagens rekommendationer från […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl