34orna del I: Många nya namn i årets lista

Nu börjar vi utrullningen av årets upplaga av PwC och Rapidus 34orna. Under två veckor kommer vi stegvis att presentera 34 unga entreprenörer, innovatörer eller grundargäng. (Det blir alltså mer än 34 namn, varsågoda). Kulmen blir när vi presenterar årets förstafemma på vårt event hos PwC i Malmö den 21 november. Till årets upplaga har… Läs mera »

… som utvecklar återanvändbart graviditetstest

Pharmista Technologies grundades i mars 2020 och blir nu den första investeringen för MaU Holding. Ordföranden Alice Mattsson berättar att affärsidén, att utveckla ett återanvändbart graviditetstest, bygger på egna upplevelser. – Jag följde med en kompis för att köpa ett graviditetstest och letade efter ett som gick att återanvända. De liknar en termometer så jag… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: