lördag 8 juni 2024

inloggad som

Ännu ett rekryteringsbolag satsar i Skåne

Bemannings- och rekryteringsföretaget Swesale i Stockholm är på väg att öppna filial i Skåne. Nu ska en platschef anställas.

Swesale grundades 2005 och är helt inriktat på jobb inom sälj- och marknadsområdet. Bolaget har 70 anställda och planerar nu en expansion utanför Stockholm.

— Vi ska etablera oss i de stora städerna. Vi behöver komma närmare kunder och kandidater, säger grundaren Robert Klatzkow.

Förra veckan var han i Malmö för att titta närmare på förutsättningarna för ett nytt kontor. Bland kunderna i regionen finns TeliaSonera och Logica.

Bemanningsbranschen ökade starkt i fjol och så sent som i går kunde Rapidus berätta att också Senior & Young öppnar filial i Malmö. För Swesale innebar 2011 en dryg fördubbling av omsättningen till 32 miljoner kronor. Största ägare är grundarna Dan Wikström och Robert Klatzkow.

Kristian Svensson

Bemannings- och rekryteringsföretaget Swesale i Stockholm är på väg att öppna filial i Skåne. Nu ska en platschef anställas. Swesale […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Sexleksaker i Lejonkulan

    Det kvinnliga könsorganet har mer än 10.000 nervpunkter. Traditionella sexleksaker missar de flesta. Det är utgångspunkten för bolaget Glänta och medgrundaren Gabriella Killeen. Hon vill skapa ett stimulanshjälpmedel som omdefinierar termen sexleksak.