tisdag 14 maj 2024

inloggad som

Ännu ett rekryteringsbolag satsar i Skåne

Bemannings- och rekryteringsföretaget Swesale i Stockholm är på väg att öppna filial i Skåne. Nu ska en platschef anställas.

Swesale grundades 2005 och är helt inriktat på jobb inom sälj- och marknadsområdet. Bolaget har 70 anställda och planerar nu en expansion utanför Stockholm.

— Vi ska etablera oss i de stora städerna. Vi behöver komma närmare kunder och kandidater, säger grundaren Robert Klatzkow.

Förra veckan var han i Malmö för att titta närmare på förutsättningarna för ett nytt kontor. Bland kunderna i regionen finns TeliaSonera och Logica.

Bemanningsbranschen ökade starkt i fjol och så sent som i går kunde Rapidus berätta att också Senior & Young öppnar filial i Malmö. För Swesale innebar 2011 en dryg fördubbling av omsättningen till 32 miljoner kronor. Största ägare är grundarna Dan Wikström och Robert Klatzkow.

Kristian Svensson

Bemannings- och rekryteringsföretaget Swesale i Stockholm är på väg att öppna filial i Skåne. Nu ska en platschef anställas. Swesale […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Inarea ökar arean

    Golvläggningskoncernen Inarea, helägd av investerargruppen Small Cap Partners i Malmö, gör ett storförvärv i Finland. Affären innebär näst intill en fördubbling av omsättningen till 3 miljarder kronor.

  • Omstridd ägare lämnar Neola

    Neola Medical i Lund, med vd Hanna Sjöström, meddelar att Masoud Khayyamis kritiserade investeringsbolag Cardeon köpts ut ur bolaget av en grupp delägare.

  • Precis vad Precise behövde

    Precise Biometrics i Lund har andats optimism på senare tid. Nu minskar förlusten i rapporten för årets första kvartal.