måndag 26 februari 2024

inloggad som

Nya värvningar på FC Rosengård och Smart Refill

FC Rosengård har tillsatt Jenny Damgaard som tillförordnad klubbchef för de kommande tre månaderna. Hon har varit aktiv i föreningen – som engagerar flera näringslivsprofiler som Danirs Johan Glennmo, E:ons försäljningsbolags tidigare vd Karin Jarl Månsson eller Handelskammarens Per Tryding – i över ett decennium. Utöver det arbetar hon även med kommunikation på Malmö Idrottsakademi och är ledamot i Malmö Allmänna Idrottsförening.

Samtidigt har Smart Refill värvat en ny teknisk chef i Redha Cherif, medgrundare av den ideella organisationen Talent Without Borders. Han har tidigare haft seniora teknikutvecklingsroller på bland annat Ericsson Mobile Platforms och Sony Mobile.

Emiliano Strauss

FC Rosengård har tillsatt Jenny Damgaard som tillförordnad klubbchef för de kommande tre månaderna. Hon har varit aktiv i föreningen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.