fredag 3 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på FC Rosengård och Smart Refill

FC Rosengård har tillsatt Jenny Damgaard som tillförordnad klubbchef för de kommande tre månaderna. Hon har varit aktiv i föreningen – som engagerar flera näringslivsprofiler som Danirs Johan Glennmo, E:ons försäljningsbolags tidigare vd Karin Jarl Månsson eller Handelskammarens Per Tryding – i över ett decennium. Utöver det arbetar hon även med kommunikation på Malmö Idrottsakademi och är ledamot i Malmö Allmänna Idrottsförening.

Samtidigt har Smart Refill värvat en ny teknisk chef i Redha Cherif, medgrundare av den ideella organisationen Talent Without Borders. Han har tidigare haft seniora teknikutvecklingsroller på bland annat Ericsson Mobile Platforms och Sony Mobile.

Emiliano Strauss

FC Rosengård har tillsatt Jenny Damgaard som tillförordnad klubbchef för de kommande tre månaderna. Hon har varit aktiv i föreningen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.