söndag 28 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Glo och Bizdevnet

|  ,

Nanoteknikföretaget Glo, som är sprunget ur Lunds universitet, har fått en ny vd. Saket Chadda intar rollen och har sin bas i USA, liksom de flesta av bolagets anställda. Samtidigt kliver Nils Foldal, som varit styrelsemedlem sedan 2015 och dessförinnan var suppleant, upp som vice vd. Han har sin bas i Lund och var tidigare ledamot i numera konkursade Sol Voltaics styrelse.

Samtidigt har Bizdevnet, affärskonsulter från Malmö, värvat en namnkunnig trio. Det rör sig om Thomas Keifer, senast vd på Carpet Vista och tidigare koncernchef för Kjell & Co, Håkan Petersson, tidigare vd på Alteco Medical, och Paul Molin, senast vd på BWT Vattenteknik och tidigare försäljningsansvarig inom Veolia-koncernen. Trion intar rollen som seniora partner.

Emiliano Strauss

Nanoteknikföretaget Glo, som är sprunget ur Lunds universitet, har fått en ny vd. Saket Chadda intar rollen och har sin […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.