fredag 23 februari 2024

inloggad som

Revisorsprofil tar klubban på Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst får ny ordförande och vice ordförande. Revisorsprofilen Lars Starck från EY tar över klubban efter Anders Williamsson, medan kommunikationsveteranen Olof Engvall blir vice ordförande.

Lars StarckLars Starck utnämndes 2012 till årets mentor i Skåne och har redan suttit tre år som styrelseledamot i Nyföretagarcentrum, som sysslar med kostnadsfri rådgivning till personer som vill starta eget företag.

— Mitt mål har varit att engagera i styrelsen och som mentor och det kommer jag fortsätta med. Sedan ska vi bättre försöka visa upp det goda arbete vi gör, säger Lars Starck.

Nyrekryterade Olof Engvall har en bakgrund från bland annat ReadSoft, Resurs Bank och SVT och är nu egenföretagare inom PR och kommunikation.

Nyföretagarcentrum finns i cirka 200 kommuner runt om i landet.

Hanna Sigeman

Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst får ny ordförande och vice ordförande. Revisorsprofilen Lars Starck från EY tar över klubban efter Anders Williamsson, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.