lördag 27 april 2024

inloggad som

Logistikveteran ska lyfta Senior Partners

I 45 år har Malmöbaserade Senior Partners erbjudit konsulttjänster från näringslivsveteraner. En ommöblering i ledningen ska få bättre fart på bolaget, som halverade sin omsättningen under 2013.

När Hans-Gunnar Gustavsson började i Senior Partners för åtta månader sedan kände han att verksamheten gått i stå.

Hans-Gunnar Gustavsson— Vi har levt i det tysta. Det går inte i dagens samhälle, säger Hans-Gunnar Gustavsson, som nyligen tillträtt som vd.

Han har själv en lång karriär bakom sig, bland annat som koordinator i Postens koncernledning och som ordförande i Silf, Sveriges Inköps- och Logistikförbund.

Företaget sysslar bland annat med rekryteringar samt uthyrning av chefer och verksamhetskonsulter. Under räkenskapsåret 2013 låg omsättningen på knappt tre miljoner kronor, jämfört med det dubbla 2012.

Under våren har bolaget bytt ut två av tre i styrelsen. Hans-Gunnar Gustavsson tog plats som ordförande och vd. Dessutom har Senior Partners infört en rekryteringsprocess för att ställa högre krav på sina konsulter. Bland uppdragsgivarna märks Österlenmejeriet och rekreations- och konferensanläggningen Sommarsol i Vejbystrand.

Olof Peterson

I 45 år har Malmöbaserade Senior Partners erbjudit konsulttjänster från näringslivsveteraner. En ommöblering i ledningen ska få bättre fart på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.