fredag 14 juni 2024

inloggad som

Nya värvningar på Hövding, ImTech och ActivPersonal

Örjan Johansson, VD i nyligen uppköpta Ideonbolaget Mashmobile, är ny styrelseordförande i Hövding. Örjan Johansson har länge varit en mindre ägare i Malmöbolaget, som lanserat men ännu inte börjat sälja sin cykelhjälm med airbag-funktion. Han ersätter Gun-Inger Kjellander på ordförandeposten, även hon delägare i Hövding.

Peter Hedlin tar över posten som ekonomichef för Imtech Nordic i Malmö, ägarbolag till NVS Installation. Han kommer närmast från samma position i Malmöbaserade Green Landscaping Holding. Förutom rollen som ekonomichef ska Peter Hedlin delta i det strategiska arbetet med framtida företagsförvärv.

Styrelseproffset Sophie Persson är ny ordförande i bemanningsföretaget ActivPersonal med huvudkontor i Helsingborg. Hon sitter sedan tidigare i styrelsen för Sydsvenska Industri- och Handelskammaren. Under perioden 2004-2008 var hon VD för BTJ Group. Tidigare ordföranden Christian Larsson kommer arbeta vidare inom ActivPersonal.

Rapidus

Örjan Johansson, VD i nyligen uppköpta Ideonbolaget Mashmobile, är ny styrelseordförande i Hövding. Örjan Johansson har länge varit en mindre […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Recept mot matsvinn i Lejonkulan

    Varje år orsakas matsvinn för mer än 100 miljarder dollar av temperaturavvikelser i transportkedjan av kylda och frysta livsmedel. Startupen […]