fredag 29 mars 2024

inloggad som

Nya värvningar på Hövding, ImTech och ActivPersonal

Örjan Johansson, VD i nyligen uppköpta Ideonbolaget Mashmobile, är ny styrelseordförande i Hövding. Örjan Johansson har länge varit en mindre ägare i Malmöbolaget, som lanserat men ännu inte börjat sälja sin cykelhjälm med airbag-funktion. Han ersätter Gun-Inger Kjellander på ordförandeposten, även hon delägare i Hövding.

Peter Hedlin tar över posten som ekonomichef för Imtech Nordic i Malmö, ägarbolag till NVS Installation. Han kommer närmast från samma position i Malmöbaserade Green Landscaping Holding. Förutom rollen som ekonomichef ska Peter Hedlin delta i det strategiska arbetet med framtida företagsförvärv.

Styrelseproffset Sophie Persson är ny ordförande i bemanningsföretaget ActivPersonal med huvudkontor i Helsingborg. Hon sitter sedan tidigare i styrelsen för Sydsvenska Industri- och Handelskammaren. Under perioden 2004-2008 var hon VD för BTJ Group. Tidigare ordföranden Christian Larsson kommer arbeta vidare inom ActivPersonal.

Rapidus

Örjan Johansson, VD i nyligen uppköpta Ideonbolaget Mashmobile, är ny styrelseordförande i Hövding. Örjan Johansson har länge varit en mindre […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]