onsdag 24 april 2024

inloggad som

Ny VD på Consafe Logistics

På onsdag tillträder Ulf Jansson som ny chef i Christer Ericssons logistiklösningsbolag Consafe Logistics, med säte i Lund. Efter en comeback som varade i drygt två år lämnar Robert Jansson åter VD-posten i bolaget.

Styrelseordförande Håkan Larsson beskriver ledningsförändringen som en odramatisk händelse.

— Bolaget står inför ett antal strukturella förändringar som kräver en ny ledning. Inte för att den tidigare ledningen har gjort ett dåligt jobb, men nu handlar det om att ta hand om en växande marknad, säger Håkan Larsson.

Ulf Jansson kommer närmast från en VD-position i lagerhanteringsbolaget Knapp-Moving, med 125 anställda i Lund. Consafe Logistics tidigare VD Robert Jansson går till Lundabolaget PipeChain, där han blir ansvarig för kund- och partnerrelationer. Han vill inte kommentera VD-bytet.

Consafe Logistics arbetar med automatisk logistikhantering och är en del av bolagsgruppen Consafe IT som förra året omsatte omkring 600 miljoner kronor. Consafe IT ägs i sin tur av Christer Ericssons JCE Group.

Joel Lyth

På onsdag tillträder Ulf Jansson som ny chef i Christer Ericssons logistiklösningsbolag Consafe Logistics, med säte i Lund. Efter en […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad