Tre frågor till Nobelfest-experten…

... Johan Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning.

Du är gäst på Rapidus Popup på måndag, vad kan våra medlemmar vänta sig?

– Jag tänkte vara lite mer kåserande om hur det är att vara på Nobel och vad det betyder för Sverige. Bjuda in lite bakom kulisserna på den största kungliga högtiden.

Hur många Nobelfester har du varit på?

–Inte för att skryta, men jag har faktiskt tappat räkningen. Den första var 1985 åtminstone. Jag försökte bjuda upp prinsessan Lilian, vilket gick sådär...

Kommer alla kontroverser kring Svenska Akademien och Nobelpriskommittén att påverka årets festligheter?

–Inte på plats, men det påverkar varumärket så mycket att kungen så sent som förra året bestämde att bara kungaparet och kronprinsesseparet ska delta i stället för hela familjen, som tidigare. Varumärket har skadats väldigt mycket.

Johan Lindwall är gäst på Rapidus Popup på måndag den 9 december på Edison Park i Lund klockan 11.30. Frida McCabe och Linn Wrangmark från Medow är också gäster. Har du inte anmält dig än? Gör det här!

Niclas Lindstrand

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: