Cross Technology laddar för expansion

Lundabolaget Cross Technology Solutions, som utvecklar e-hälsoplattformen LifePod, stänger en av två planerade finansieringsrundor till sommaren – och de två miljoner euro som efterfrågats är nu garanterade. Detta efter att plattformen nyss tilldelats CE-märkning. Andra rundan öppnar redan i höst och väntas landa på tre miljoner euro. – Pengarna kommer gå till att fortsatt driva… Läs mera »

Ifrågasätt fyller på kassan

Mincbolaget Ifrågasätt, vars insticksprogram ska stävja näthatet i mediesajternas kommentarsfält, tar in 2,5 miljoner kronor från tidigare ägare. – De här pengarna är tänkta att göra så vi ska kunna springa ännu fortare. Vi kommer även bredda oss till andra områden än medier. En del av pengarna kommer även gå till att analysera möjligheterna att… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: