BrainLit tar in 124 miljoner

BrainLit ska stärka sin internationella försäljning och tar in 124,3 miljoner kronor i en kraftigt övertecknad nyemission. Nu ska man satsa på att etablera kontor och servicepersonal i nya länder med Tyskland som start.  Största investerarna var entreprenören Gustaf Ramel, Dan Olofssons Danir och bolaget Sinch med bland andra Björn Zethraeus – medgrundare till Stockholmsbaserade… Läs mera »

BrainLit delar patent för virusdödare

BrainLit väcker liv i en nedgrävd del av patentportföljen för ett UV-ljussystem som kan döda virus och bakterier. Lundabolaget söker nu efter partner i USA som snabbt kan få ut produkten på den globala marknaden. – Vi brukar uttrycka oss i termer att skapa hälsosamma miljöer med hjälp av ljus. Men 2017 lämnade vi in… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: