Invigning på Stortorget High Court…

... med en lunchversion av Financial Meetings Øresund stod på schemat på torsdagen för många kända Malmöminglare. Däribland Rapidus, förstås.

Initiativtagaren Monica Thomasson, som själv just flyttat in på Stortorget High Court, avslöjade att de nya lokalerna kommer att bli forum för mindre versioner av Financial Meetings Øresund under året:

–Vi behöver ett mindre format för bolag som kvartalsrapporterar med kanske 20-30 personer som kommer i stället för det stora och mer krävande formatet med frukostmöten, så det ska vi jobba med under året som kommer.

På scenen fick hon sällskap av bland andra förra regionrådet Pia Kinhult, High Courts vd och vice vd Maria Strinnhed och Mikael Strinnhed och Fastighetsägarna Syds vd Susanne Rikardsson.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: