torsdag 25 april 2024

inloggad som

Invigning på Stortorget High Court…

… med en lunchversion av Financial Meetings Øresund stod på schemat på torsdagen för många kända Malmöminglare. Däribland Rapidus, förstås.

Initiativtagaren Monica Thomasson, som själv just flyttat in på Stortorget High Court, avslöjade att de nya lokalerna kommer att bli forum för mindre versioner av Financial Meetings Øresund under året:

–Vi behöver ett mindre format för bolag som kvartalsrapporterar med kanske 20-30 personer som kommer i stället för det stora och mer krävande formatet med frukostmöten, så det ska vi jobba med under året som kommer.

På scenen fick hon sällskap av bland andra förra regionrådet Pia Kinhult, High Courts vd och vice vd Maria Strinnhed och Mikael Strinnhed och Fastighetsägarna Syds vd Susanne Rikardsson.

… med en lunchversion av Financial Meetings Øresund stod på schemat på torsdagen för många kända Malmöminglare. Däribland Rapidus, förstås. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.