Rapidus Frukostmöte med ekonomioraklet Annika Winsth

Frukostmöte torsdagen den 2 december i Malmö. Plats: Media Evolution. Värd: Advokatfirman Lindahl. Länk till anmälan Pandemin och ekonomin – hur står sig Sverige, Annika Winsth? Och hur bra koll har du egentligen på Öresundsregionen? Hon är Nordeas chefsekonom sedan 13 år tillbaka. Under den tiden har hon byggt upp ett grundmurat förtroende i både näringslivet och medierna…. Läs mera »

Kallduschen från EU som ingen slipper undan

Kort sagt: Om mindre än ett år ersätts svenska personuppgiftslagen av en betydligt strängare EU-förordning. Man ska inte överdriva konsekvenserna, men inte minst för e-handelsbolagen tickar klockan, då nästan samtliga IT-system måste ses över. Av Erik Olausson, chefredaktör Varningarna om ett kommande storebrorssamhälle har hörts i decennier. Men få hade väl anat att storebror skulle… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: