torsdag 23 maj 2024

inloggad som

Lindahl blir ny frukostpartner till Rapidus

|  ,
|  ,

Advokatfirman Lindahl går in som ny samarbetspartner till Rapidus för frukostmötena 2019.

– Rapidus är ledande i regionen när det gäller affärsnyheter och deras träffar är den självklara mötesplatsen för beslutsfattare, både i det privata näringslivet och inom det offentliga, i regionen. Det är rätt sammanhang för Lindahl, säger Johan Herrström, managing partner för Lindahls Malmö-avdelning.

Rapidus går nu in på den 19:e säsongen med frukostmöten och kommer under hösten nå 100 frukostmöten i svit sedan april 2001. Det är en för Sverige unik rad av live-intervjuer med ledande personer i det svenska näringslivet.

– Det är ett extremt gott betyg att en firma av Lindahls dignitet väljer att vara partner i Rapidus frukostkoncept. Vi ser verkligen fram emot att driva detta tillsammans. Lindahls ledande medarbetare har ju sedan många år varit mycket väl synliga i nätverkande i kvalificerade sammanhang i Skåne, säger Rapidus vd Jan Wifstrand.

I morgondagens nyhetsbrev presenterar Rapidus ännu en ny partner för frukostmötena.

 

 

 

Advokatfirman Lindahl går in som ny samarbetspartner till Rapidus för frukostmötena 2019. – Rapidus är ledande i regionen när det […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Iconovo tar fram inhalator mot fetma

  I Danmark täljer läkemedelsgiganten Novo Nordisk guld på läkemedel mot fetma. Nu vill Lundabolaget Iconovo ha sin del av den omtalade och snabbt växande marknaden, med en inhalator.

 • Skånska startups till final i Stockholm

  För flitiga Rapidusläsare var det kända bolag som på tisdagen utsågs till finalister i SEB:s företagsutmärkelse Next Awards. Gurkförpackningar, hampa och insatser mot kriminalitet är de verksamheter från region syd som går till final i Stockholm i höst.

 • Fler blommor i skånska vägkanter

  Projektet Hela Sverige Blommar, organiserat av den anrika organisationen Hushållssällskapet, ska odla fler blommor än någonsin i Skåne. En trio skånska banker är de senaste att ansluta sig till projektet.

 • Kassorna tryter för skånska bolag

  Både mjukvarubolaget Modelon och läkemedelsbolaget Respiratorius vill plocka in totalt 78 miljoner i kommande företrädesemissioner. Samtidigt har nanoteknikbolaget Beammwave nyligen avslutat sin företrädesemission med halvdant utfall.


 • Så väcker du journalistens intresse

  Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

 • AW med en offensiv försvarsindustri

  Saab flaggar för en möjlig expansion för ubåtsfabriken i Landskrona, utöver vad som tidigare kommunicerats. Det avslöjade Saabs vice ordförande Bert Nordberg på Rapidus AW med försvarsindustrin på onsdagen. Hela panelen ser stora skånska möjligheter inom försvar och säkerhet. Även för civila företag och startups.

 • Grattis, du är en 34:a!

  Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or. Du som grundare […]

 • Träffa årets hetaste unga entreprenörer!

  Den 14 november firar vi årets 34:or. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Anmäl dig här.

 • Nu rullar vi ut 34:orna

  Vi uppmärksammar unga entreprenörer. Årets lista med 34 skånska företagare som är max 34 år är nu klar.

 • Påminnelse: Frukost med Tetra Pak

  Frukostmöte 10 november i Malmö, med Tetra Paks vd Marie Sandin. Anmäl dig här!

 • Rapidusfrukost med mesta mästarna

  Frukostmöte onsdagen den 24 maj i Malmö. Värd: Advokatfirman Lindahl Plats: 1910, Eleda Stadion Henrik Rydström är en fotbollstränare som utmärkt […]

 • Två öl per sekund & över 60 miljoner i vinst

  En rörelsemarginal på 32 procent är något många bolag bara kan drömma om, men så lönsam är festivalen Sweden Rock. […]

 • Rapidusfrukost med Sweden Rock

  Frukostmöte 5 maj på Grand Hotel i Lund Värd: Sparbanken Skåne Hur stort kan Sweden Rock Festival bli, Mats Natvig? […]

 • Glad Påsk!

  Krönika av Gunnar Wrede Kära läsare. Här kommer ett nyhetsbrev på självaste skärtorsdagen – med ett godisreportage dagen till ära. […]