fredag 3 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Gasporox, Medeon och Innovationsbron

På laserteknikföretaget Gasporox i Lund har Maria Göth tagit över VD-jobbet från delägaren och styrelseordföranden Jens Nilsen. Maria Göth var sedan tidigare marknads- och kommunikationschef för bolagen SpectraCure och Gasporox, som delvis drivs tillsammans. Hon har en bakgrund som bland annat PR-chef på Google i Sverige och driver egna byrån Alltså Kommunikation.

Forskarparken Medeon i Malmö har anställt en ny projektledare för sin inkubator. Camilla Norberg Hansen kommer att sköta jobbet på halvtid, parallellt med en projektanställning på Malmö högskola där hon undervisar i entreprenörskap och projektledning.

Margareta Wallentén har gjort en kort flytt från jobbet som affärsutvecklare och konsultchef på affärsrådgivningsföretaget Teknopol i Lund. Sedan en vecka tillbaka arbetar hon istället hos Teknopols huvudägare Innovationsbron i Lund, som programansvarig för inkubatorer och affärsutveckling.

Rapidus

På laserteknikföretaget Gasporox i Lund har Maria Göth tagit över VD-jobbet från delägaren och styrelseordföranden Jens Nilsen. Maria Göth var […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.