söndag 28 april 2024

inloggad som

Ekonomikonsulter slås ihop

Nu slår de två ekonomikonsultbolagen Wattrang Ekonomi och Stenograf Lundensis ihop sina företag. Verksamheten i det gemensamma bolaget kommer att bedrivas under namnet Wattrang Ekonomi. Samtidigt lämnar en person Stenograf för att återuppta verksamheten i det egna bolaget Rak Redovisning.

I praktiken innebär det att de sex befintliga ekonomikonsulterna på Wattrang till årsskiftet får förstärkning av Jim Andréasson på Stenograf. De flesta av bolagets kunder är kunskapsbaserade småföretag.

— Anledningen till sammanslagningen är att vi har likartad kundbas och kompletterar varandra bra, säger VD Anna Wattrang.

Bolaget hyr även ut kontorsplatser till andra småföretag i sina lokaler vid Drottningtorget i Malmö. I Lund finns just nu bara en och en halv tjänst, men planerna är att Lundakontoret under 2011 ska växa till samma storlek som kontoret i Malmö. Företagsledningen tänker även dra igång verksamheter i Stockholm, Trelleborg och Helsingborg.

Wattrang Ekonomi startade 2006 och omsatte förra året 1,3 miljoner kronor. I år räknar företaget med en omsättning på två miljoner kronor.

Anders Frick

Nu slår de två ekonomikonsultbolagen Wattrang Ekonomi och Stenograf Lundensis ihop sina företag. Verksamheten i det gemensamma bolaget kommer att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.