fredag 29 mars 2024

inloggad som

Ekonomikonsulter slås ihop

Nu slår de två ekonomikonsultbolagen Wattrang Ekonomi och Stenograf Lundensis ihop sina företag. Verksamheten i det gemensamma bolaget kommer att bedrivas under namnet Wattrang Ekonomi. Samtidigt lämnar en person Stenograf för att återuppta verksamheten i det egna bolaget Rak Redovisning.

I praktiken innebär det att de sex befintliga ekonomikonsulterna på Wattrang till årsskiftet får förstärkning av Jim Andréasson på Stenograf. De flesta av bolagets kunder är kunskapsbaserade småföretag.

— Anledningen till sammanslagningen är att vi har likartad kundbas och kompletterar varandra bra, säger VD Anna Wattrang.

Bolaget hyr även ut kontorsplatser till andra småföretag i sina lokaler vid Drottningtorget i Malmö. I Lund finns just nu bara en och en halv tjänst, men planerna är att Lundakontoret under 2011 ska växa till samma storlek som kontoret i Malmö. Företagsledningen tänker även dra igång verksamheter i Stockholm, Trelleborg och Helsingborg.

Wattrang Ekonomi startade 2006 och omsatte förra året 1,3 miljoner kronor. I år räknar företaget med en omsättning på två miljoner kronor.

Anders Frick

Nu slår de två ekonomikonsultbolagen Wattrang Ekonomi och Stenograf Lundensis ihop sina företag. Verksamheten i det gemensamma bolaget kommer att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]