söndag 28 april 2024

inloggad som

Ny värvning: Östling Ollén från Svenskt Näringsliv till SHR

Eva Östling Ollén slutar som Svenskt Näringslivs regionchef för Skåne och blir VD för SHR, Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare. Hon efterträder Mats Hulth, som slutar hösten 2010.

— Jag kommer att vara kvar hos Svenskt Näringsliv till 1 april, och det finns fullt av saker som ska uträttas innan jag byter jobb. Sedan ska det bli jätteroligt att arbeta för SHR, vi är så oerhört duktiga på restaurangnäringen i Sverige, säger Eva Östling Ollén.

Hon har tidigare varit VD för Bemanningsföretagen, arbetat i såväl svenska som danska företag, drivit egen verksamhet och varit fritidspolitiker i Malmö. SHR har sitt huvudkontor i Stockholm, men Eva Östling Ollén har inga planer på att flytta.

— Nej, jag är Öresundsbo, min själ ligger i det här området. Men det ska bli roligt att arbeta i Stockholm i veckorna, och att resa runt i landet.

Lisa Kirsebom

Eva Östling Ollén slutar som Svenskt Näringslivs regionchef för Skåne och blir VD för SHR, Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare. Hon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.