torsdag 28 mars 2024

inloggad som

Ny värvning: Östling Ollén från Svenskt Näringsliv till SHR

Eva Östling Ollén slutar som Svenskt Näringslivs regionchef för Skåne och blir VD för SHR, Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare. Hon efterträder Mats Hulth, som slutar hösten 2010.

— Jag kommer att vara kvar hos Svenskt Näringsliv till 1 april, och det finns fullt av saker som ska uträttas innan jag byter jobb. Sedan ska det bli jätteroligt att arbeta för SHR, vi är så oerhört duktiga på restaurangnäringen i Sverige, säger Eva Östling Ollén.

Hon har tidigare varit VD för Bemanningsföretagen, arbetat i såväl svenska som danska företag, drivit egen verksamhet och varit fritidspolitiker i Malmö. SHR har sitt huvudkontor i Stockholm, men Eva Östling Ollén har inga planer på att flytta.

— Nej, jag är Öresundsbo, min själ ligger i det här området. Men det ska bli roligt att arbeta i Stockholm i veckorna, och att resa runt i landet.

Lisa Kirsebom

Eva Östling Ollén slutar som Svenskt Näringslivs regionchef för Skåne och blir VD för SHR, Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare. Hon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]