tisdag 21 maj 2024

inloggad som

Nya chefer hos Region Skåne

Regionen har fått en ny fastighetsdirektör, biträdande utvecklingsdirektör och presschef.

Micael Nord, i dag tillförordnad fastighetsdirektör för Regionfastigheter, börjar som biträdande utvecklingschef under Ulrika Geeraedts den 15 april. Ny fastighetsdirektör och förvaltningschef för Regionfastigheter blir Magnus Windblixt, tidigare fastighetschef i Region Kronoberg.

– Jag ser mycket fram emot att medverka i den utvecklingsresa vi nu gör tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen för regional utveckling, säger Micael Nord.

Anna Fjellner, i dag pressansvarig på Skånetrafiken, börjar som presschef för Region Skåne den 1 juni. Det är ännu inte klart vem som blir hennes efterträdare på Skånetrafiken. I sin nya roll ska hon arbeta för att stärka landstingets varumärke.

– Jag ser det som hedersamt att medverka i denna utveckling, samtidigt som det är viktigt att hålla en hög tillgänglighet gentemot media, säger Anna Fjellner.

Jessika Nord

 

Regionen har fått en ny fastighetsdirektör, biträdande utvecklingsdirektör och presschef. Micael Nord, i dag tillförordnad fastighetsdirektör för Regionfastigheter, börjar som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Skånsk ekonomi i botten

    Skånsk ekonomi befinner sig i ett tufft läge och den som hoppas på bättre tider får vänta. Arbetslösheten ökar mer än i övriga landet, byggandet har stannat av helt och bolagskonkurserna har nått rekordnivåer. De framgår av en ny konjunkturrapport.

  • Handiscover i konkurs

    Malmöbolaget Handiscovers finansieringsplan sprack i sista stund. Nu är bolaget försatt i konkurs och det är oklart om tjänsten kommer att leva vidare.

  • Avstamp för Braincool

    Medicinteknikföretaget Braincool i Lund fick sin företrädesemission övertecknad med 171 procent av det begärda beloppet. Med kassan säkrad räknar vd Jon Berg med att det blir den sista emissionen. Under nästa år blir det positivt kassaflöde.