måndag 26 februari 2024

inloggad som

Nya chefer hos Region Skåne

Regionen har fått en ny fastighetsdirektör, biträdande utvecklingsdirektör och presschef.

Micael Nord, i dag tillförordnad fastighetsdirektör för Regionfastigheter, börjar som biträdande utvecklingschef under Ulrika Geeraedts den 15 april. Ny fastighetsdirektör och förvaltningschef för Regionfastigheter blir Magnus Windblixt, tidigare fastighetschef i Region Kronoberg.

– Jag ser mycket fram emot att medverka i den utvecklingsresa vi nu gör tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen för regional utveckling, säger Micael Nord.

Anna Fjellner, i dag pressansvarig på Skånetrafiken, börjar som presschef för Region Skåne den 1 juni. Det är ännu inte klart vem som blir hennes efterträdare på Skånetrafiken. I sin nya roll ska hon arbeta för att stärka landstingets varumärke.

– Jag ser det som hedersamt att medverka i denna utveckling, samtidigt som det är viktigt att hålla en hög tillgänglighet gentemot media, säger Anna Fjellner.

Jessika Nord

 

Regionen har fått en ny fastighetsdirektör, biträdande utvecklingsdirektör och presschef. Micael Nord, i dag tillförordnad fastighetsdirektör för Regionfastigheter, börjar som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.