fredag 3 maj 2024

inloggad som

HD-Sydsvenskan byter ekonomireportrar

HD-Sydsvenskans ekonomibevakning är under förändring. Tre nyckelmedarbetare som byggt upp och drivit sajten 8till5 går vidare till andra tjänster.

Fredrik Norrlid, reporter och redaktör, har rekryterats till Dagens Industri för att bevaka Öresundsregionen. Reportern Kajsa-Stina Kalin lämnade sin post strax innan jul. Ekonomikrönikören Thomas Frostberg har värvats till en ny sajt om hållbar utveckling av Dagens Nyheter, men kommer enligt HD-Sydsvenskans affärsutvecklingschef Thomas de Souza fortsätta skriva för tidningen.

– Vi har haft lite personalomsättning men 8till5 ska finnas kvar som produkt och fortsätta att utvecklas, säger Tomas de Souza till Rapidus.

Jennie Lorentsson

HD-Sydsvenskans ekonomibevakning är under förändring. Tre nyckelmedarbetare som byggt upp och drivit sajten 8till5 går vidare till andra tjänster. Fredrik […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.