Inga nyheter är dåliga nyheter för regionens företag

Kort sagt: Dominanten HD-Sydsvenskan håller steg för steg på att skala ner sin profilerade bevakning av de skånska företagen och deras villkor. Samtidigt saknar den dedikerade affärspressen resurser och intresse för att själva gräva fram nyheter från södra Sverige. Det är sammantaget riktigt dåliga nyheter för det regionala näringslivet. Av Erik Olausson, chefredaktör Journalister har… Läs mera »

Bakslag och succéer – så blir 2016

Kort sagt: Terrordåd, flyktingkris och politisk turbulens präglade 2015. Men vad kan vi vänta oss, rent konkret, av det nya året? I dag listar Rapidus några av årets stora nyhetshändelser i Öresundsregionens näringsliv – långt innan de faktiskt har hänt. Av Erik Olausson, chefredaktör USA väljer ny president och Petra Mede får återigen nytta av… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: