lördag 20 april 2024

inloggad som

HD-Sydsvenskan byter ekonomireportrar

HD-Sydsvenskans ekonomibevakning är under förändring. Tre nyckelmedarbetare som byggt upp och drivit sajten 8till5 går vidare till andra tjänster.

Fredrik Norrlid, reporter och redaktör, har rekryterats till Dagens Industri för att bevaka Öresundsregionen. Reportern Kajsa-Stina Kalin lämnade sin post strax innan jul. Ekonomikrönikören Thomas Frostberg har värvats till en ny sajt om hållbar utveckling av Dagens Nyheter, men kommer enligt HD-Sydsvenskans affärsutvecklingschef Thomas de Souza fortsätta skriva för tidningen.

– Vi har haft lite personalomsättning men 8till5 ska finnas kvar som produkt och fortsätta att utvecklas, säger Tomas de Souza till Rapidus.

Jennie Lorentsson

HD-Sydsvenskans ekonomibevakning är under förändring. Tre nyckelmedarbetare som byggt upp och drivit sajten 8till5 går vidare till andra tjänster. Fredrik […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.