fredag 29 september 2023

inloggad som

Ny finanschef till Arjo

Medtech-jätten Arjo värvar en ny finanschef till koncernledningen i Niclas Sjöswärd, som tillträder sin nya roll i oktober. Han kommer senast från Getinge, ett annat av Carl Benetts bolag.

Andreas Wickell blir ny säljchef för teknikkonsulterna Tretton37. Han arbetade tidigare på konsultbolaget Smarkit och var nordisk säljchef på Enfo. Ett av hans fokusområden på Tretton37 blir att växa i Stockholm som är hans hemmaarena.

LU Holdings vd Christine Widstrand har blivit invald i styrelsen för FUHS, Föreningen universitetsholdingbolag i Sverige. Föreningen bildades 2005 och har samtliga 19 svenska universitetsholdingbolag som medlemmar.

Nya värvningar från Arjo, Tretton37 och FUHS.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad