tisdag 23 juli 2024

inloggad som

Ny finanschef till Arjo

Medtech-jätten Arjo värvar en ny finanschef till koncernledningen i Niclas Sjöswärd, som tillträder sin nya roll i oktober. Han kommer senast från Getinge, ett annat av Carl Benetts bolag.

Andreas Wickell blir ny säljchef för teknikkonsulterna Tretton37. Han arbetade tidigare på konsultbolaget Smarkit och var nordisk säljchef på Enfo. Ett av hans fokusområden på Tretton37 blir att växa i Stockholm som är hans hemmaarena.

LU Holdings vd Christine Widstrand har blivit invald i styrelsen för FUHS, Föreningen universitetsholdingbolag i Sverige. Föreningen bildades 2005 och har samtliga 19 svenska universitetsholdingbolag som medlemmar.

Nya värvningar från Arjo, Tretton37 och FUHS.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Podd: Så gick det efter Darknästet

  Från draknäste till lejonkula. Tre startups berättar om hur det gick efter att de medverkat i SVT:s program Draknästet. I vår podd Lejonkulan ställer prgramledare Jan Dahlqvist de avgörande frågorna till entreprenörerna. Lyssna här.

 • Så ska han dubbla försäljningen

  – Jag har suttit i styrelsen i fem år, det vore konstigt om jag ville ändra allt nu när jag är vd. Det säger Thule Groups koncernchef sedan snart ett år, Mattias Ankarberg. Men hur ska han klara ett extremt ambitiöst tillväxtmål? I en intervju med Rapidus berättar han om Thules väg framåt.

 • Rapportflod vecka 29

  Fler än 20 skånska börsbolag rapporterade sina andra kvartal i förra veckan. Somliga bolag sätter rekord trots att tiderna anses tuffa. Ett av dem är Lindab med vd Ola Ringdahl.

 • Enzymatica byter affärsmodell

  Enzymatica i Lund, som tillverkar förkylningssprayen Coldzyme, tittar på en ny affärsmodell. Den bedöms höja lönsamheten men det kommer att ta längre tid än vad bolaget tidigare sagt. Så här går tankegångarna hos ordförande Bengt Baron.