lördag 20 april 2024

inloggad som

Hon leder Amrops nya kontor

|  
|  

Anna Bonde är rekryteringsföretaget Amrops nya managing partner. Hon tar över rollen efter Marie Högstedt, som fortsätter som senior partner.

Amrop arbetar med chefsrekrytering och ledarskapsrådgivning, både på lokal och internationell nivå. Bolaget har 67 kontor i 54 länder. Verksamheten i Malmö har funnits i 37 år. I mitten av juni flyttar Malmökontoret från Caroli-kvarteren, där man huserat de senaste 15 åren, till The Point i Hyllie. Ny managing partner är Anna Bonde.

– Jag kom till Amrop 2009 och sedan dess har vi vuxit kontinuerligt. Jag är glad över förtroendet att leda kontoret med sex medarbetare och sex partners. Att jag tar över det nya kontoret innebär ingen större förändring initialt. Det här är en succession gällande ledning av kontoret, men vi vill också säkra att våra uppdragsgivare känner att vi har flera generationer efter oss, säger Anna Bonde.

Martin Linderoth

Rekryteringsföretaget Amrop flyttar till Hyllie och får ny managing partner.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.