onsdag 27 september 2023

inloggad som

Probiotikabolag värvar schweizisk profil

Immune Biotech tar in en expert inom mikrobiomforskning och läkemedelsutveckling i styrelsen. Rekryteringen är avgörande för bolagets strategiska riktning och framtida tillväxt.

Lundabolaget Immune Biotechs syfte är att utveckla, marknadsföra och kommersialisera probiotiska produkter. För att accelerera framtida tillväxt, försäljning och internationalisering tar bolaget nu in mikrobiomexperten Kristin Wannerberger till bolagets styrelse.

– Vi är glada över att välkomna Kristin Wannerberger som styrelseledamot. Hennes gedigna erfarenheter och kunskaper kommer att bidra enormt till vår produktutveckling och våra framtidsplaner. Kristin är ett jättestort namn i vår bransch. Med sin nära koppling till både industrin och akademin kan hon attrahera investerare och kapital till bolaget, säger Immune Biotechs grundare och vd Shahram Lavasani.

Kristin Wannerberger är för närvarande ansvarig för externa innovationsprojekt på Ferring Pharmaceuticals i Schweiz. Hon är också ansvarig för flera externa forskningsallianser inom områdena gastrointestinal och reproduktiv medicin.

Martin Linderoth

Immune Biotech tar in en expert inom mikrobiomforskning och läkemedelsutveckling i styrelsen. Rekryteringen är avgörande för bolagets strategiska riktning och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad